Terugblik 2017

Tijdens de jaarlijkse receptie van de gemeente Hilversum is Van Schijndel Schoenen uitgeroepen tot de Hilversumse onderneming van het jaar 2017.Dinsdag 10 januari heeft, in een uitverkocht MCO gebouw in Hilversum, de jaarlijkse gemeentereceptie plaatsgevonden. Naast een toespraak van de burgemeester, de uitreiking van de gemeentespeld en een indrukwekkend muzikaal optreden van het Radio Filharmonisch orkest, was er plaats voor ondernemerschap.  Een vast onderdeel van het programma is namelijk de uitreiking van de Rabobank Business Award.

Rabobank Business Award
De Rabobank Business Award is de prijs voor de Hilversumse onderneming van het jaar. De verkiezing Hilversumse onderneming van het jaar is een initiatief van de gemeente Hilversum, BV Hilversum en Rabobank Gooi en Vechtstreek. Deze verkiezing heeft als doel een belangrijke verbindende factor te zijn in de regio. De jaarlijks uitgereikte Rabobank Business Award reflecteert de passie voor en de trots op goed ondernemerschap. Het draagt daarmee concreet bij aan de stimulering van de lokale economie. 

Selectieproces en stemmen
Om in aanmerking te komen voor deze ondernemersprijs, konden inwoners uit de regio hun favoriete bedrijf voordragen. In totaal zijn 30 bedrijven genomineerd.  Een online verkiezing heeft vervolgens bepaald wie de drie finalisten en de winnaar waren. In totaal zijn hiervoor bijna 5300 stemmen uitgebracht.

De drie finalisten waren:

 1. Van Schijndel Schoenen 
 2. Biologische Slagerij Hilversum 
 3. NO-EXCUSES STRENGTH & CONDITIONING CENTER

Tijdens de uitreiking presenteerden de drie finalisten zichzelf via een korte film. Na afloop van deze presentatie maakte Kim van Kampen, voorzitter van BV Hilversum, samen met Johan Drost, directievoorzitter van Rabobank Gooi en Vechtstreek, bekend wie de uiteindelijke winnaar is van de Rabobank Business Award. Dit is Van Schijndel Schoenen geworden.

De top 10 van de verkiezing in juiste volgorde:

 1. Van Schijndel Schoenen
 2. Biologische slagerij
 3. NO-EXCUSES STRENGTH & CONDITIONING CENTER BV
 4. PUURbroeken
 5. Fit by Rox Danssportstudio
 6. Van der Lee stoffen & fournituren
 7. Yourcoffee
 8. Van der Wal Ambiance Zonwering (Daniel de Wild)
 9. Matthijs Boon Brood & Banket
 10. Zlata Strijkinstrumenten

De avond werd tot slot door meer dan 500 aanwezigen afgesloten met een grote netwerkborrel waar werd geproost op het nieuwe jaar.

Deze verkiezing  is powered by Vote Company.

Dé specialist in stemtools voor publieksverkiezingen en elektronisch stemmen voor besloten groepen.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details