Kick-off Verkiezing Hilversumse Onderneming van het jaar

geplaatst op donderdag 22 juni 2017

LeuksteOndernemer_banner_500x500px


Op vrijdag 23 juni is de aftrap van de Verkiezing Hilversumse Onderneming van het jaar 2018. De verkiezing gaat daarmee het vijfde jaar in en dit keer is er zelfs dubbel zoveel kans om een prijs in de wacht te slepen.

BVHilversum is sinds jaren medeorganisator van de Verkiezing van de Hilversumse Onderneming van het Jaar. Ook dit lustrumjaar zal zij samen met de gemeente Hilversum, De Rabobank en Vote Company het evenement organiseren. Het is een mooi initiatief waarbij de afgelopen jaren inmiddels al vier ondernemingen in het zonnetje zijn gezet. We zetten ze voor u even op een rijtje:

2017 Van Schijndel Schoenen, Marcel Schevers
2016 Kookwinkel Oldenhof, Barry Voorhorst
2015 Horecaondernemer, Edwin Spitsbaard
2014 De Rifwachter Aquaria & Restaurant Parc, John Banning

De verkiezing begint traditiegetrouw met een openbare nominatie, waar iedere Hilversummer zijn favoriete onderneming mag opgeven. Dit resulteert in een lijst van ondernemingen waarop iedere Hilversummer vervolgens een stem mag uitbrengen. Na een tevoren vastgestelde datum zullen verspreid over een aantal weken steeds de ondernemingen met de minste stemmen afvallen. Tot er drie overblijven. De onderneming met de meeste unieke stemmen wint uiteindelijk de Rabobank Business Award. Deze Award zal worden uitgereikt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Hilversum. Dit keer valt er echter niet één maar twee prijzen in de wacht te slepen. Uiteraard is er weer de Rabobank Business Award, de publieksprijs die inmiddels al vier keer is uitgereikt aan de eerder genoemde ondernemingen. Ook in 2018 zal deze prijs uitgereikt worden aan de onderneming met de meeste stemmen van het publiek.

Daarnaast gaat het Stadsfonds in deze verkiezing een bijdrage leveren door een speciale prijs uit te delen, de Stadsfonds Award. Dit is een juryprijs die zal worden gegeven aan een uitzonderlijke onderneming die door het grote publiek niet is opgemerkt maar wel door de vakjury van ingewijden en mede-ondernemers.

Vrijdag 23 juni, op de eerste dag van Hilversum Alive, is de feestelijke kick-off van de verkiezing Hilversumse Onderneming van het Jaar. De officiële start van het openbare nominatieproces wordt daarmee in een feestelijk jasje gestoken worden. Daar zullen Quido Schaafsma, manager MKB Rabobank Gooi en Vechtstreek, en Ingrid Geul, Stadsfonds manager, de beide prijzen introduceren. De leden van BVHilversum zijn van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn om onder het genot van een hapje en een drankje de awards de aandacht te geven die ze verdienen. Na de kick-off duurt het ruim zes maanden voordat de awards van de Hilversumse Onderneming van het jaar 2018 worden uitgereikt. Genoeg tijd om stemmen te verzamelen en de vakjury te overtuigen! Ondernemingen die in de loop van het jaar genomineerd zijn, zullen te herkennen zijn aan onderstaande banner die ze ter promotie op hun website kunnen plaatsen.

MBL_facebook_icon_grijs
MBL_twitter_icon_grijs
rabobank-logo
Logo_hilversum
Logo_gemeente
Stadsfonds Hilversum
VoteCompany_klein