Terugblik 2018

Tijdens de jaarlijkse receptie van de gemeente Hilversum op maandag 9 januari 2018 is Libris Boekhandel Voorhoeve uitgeroepen tot de Hilversumse onderneming van het jaar 2018.

Sfeervolle Award Uitreiking
In een volle St. Vitus in Hilversum heeft de jaarlijkse gemeentereceptie plaatsgevonden. Naast een toespraak van de burgemeester, de uitreiking van de gemeentespeld en een prachtig optreden van het Radio Filharmonisch orkest, was er aandacht voor ondernemerschap.  Een vast onderdeel van het programma is namelijk de uitreiking van de Rabobank Business Award.

De Top 10 van 2018 ziet er als volgt uit

Rabobank Business Award
De verkiezing Hilversumse Onderneming van het Jaar is een initiatief van de gemeente Hilversum, Rabobank Gooi en Vechtstreek en de BV Hilversum. Deze verkiezing heeft als doel een belangrijke verbindende factor te zijn in de economische regio Hilversum en de doelen van onderwijs, (semi-) overheden en het bedrijfsleven te verenigen. De jaarlijks uitgereikte Rabobank Business Award reflecteert de passie voor en de trots op goed ondernemerschap. Het draagt daarmee concreet bij aan de stimulering van de regio. De Rabobank is trots dat zij haar naam mag verbinden aan deze prijs.

Selectieproces en stemmen
Om in aanmerking te komen voor deze ondernemersprijs, konden inwoners uit de regio hun favoriete bedrijf voordragen. In totaal werden 35 bedrijven genomineerd. Een online verkiezing heeft vervolgens bepaald wie de drie finalisten en de winnaar waren. In totaal zijn hiervoor meer dan 4.200 bevestigde stemmen uitgebracht.

De drie finalisten die tijdens de Award Uitreiking in het zonnetje zijn gezet zijn; Libris Boekhandel Voorhoeve,Vers Saladebar en Kinderopvang Toppie.

Iedereen hartelijk dank voor het stemmen en het enthousiasme!

Deze verkiezing  is powered by Vote Company.

Dé specialist in stemtools voor publieksverkiezingen en elektronisch stemmen voor besloten groepen.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details