De verkiezing

Publieksprijs; Rabobank Business Award
Ook dit jaar vindt weer de verkiezing van de Hilversumse Onderneming van het Jaar plaats. De winnaar van deze begeerde titel wordt in januari bekroond met de Rabobank Business Award. De Rabobank Business Award is een echte publieksprijs. De onderneming met de meeste stemmen wint.

Vanaf 10 september 2019 tot en met 17 oktober 2019 kunnen de ondernemingen genomineerd worden en vanaf 24 oktober 2019 tot en met 17 december 2019 kan er worden gestemd.

Juryprijs; De Uitblinker 2020
Naast de publieksprijs is er ook dit jaar weer een juryprijs. Uit de genomineerde bedrijven zal een deskundige jury, bestaande uit medeondernemers, De Uitblinker 2020 kiezen. Dit zal een Hilversumse onderneming zijn die zich volgens de juryleden binnen Hilversum op één of meerdere onderdelen op sociaal, cultureel en/of economisch vlak heeft onderscheden. Denk hierbij aan thema’s als innovatie, duurzaamheid, lokale sociale betrokkenheid of bijvoorbeeld een onderneming die een bijzondere bijdrage voor de Hilversumse Economie heeft geleverd of gezichtsbepalend is voor Hilversum.

Achtergrond
De verkiezing Hilversumse Onderneming van het Jaar is een jaarlijks terugkerend initiatief van BVHilversum en de Rabobank Gooi en Vechtstreek, gesteund door Hilversum Marketing. De verkiezing heeft als doel een belangrijke verbindende factor te zijn in de economische regio Hilversum en daarmee het ondernemerschap te vieren. De jaarlijks uitgereikte Rabobank Business Award reflecteert de passie voor en de trots op goed ondernemerschap. Het draagt daarmee concreet bij aan de stimulering van de regio. Rabobank Gooi en Vechtstreek is trots dat zij haar naam mag verbinden aan deze prijs.

Gratis promotiemateriaal
Laat weten dat je genomineerd bent en roep iedereen op om vanaf 24 oktober 2019 te stemmen. Maak daarbij gebruik van het gratis promotiemateriaal dat hier klaar staat vanaf 24 oktober.

Award Uitreiking
De onderneming met de meeste unieke stemmen wint uiteindelijk de Rabobank Business Award. Deze award wordt uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in januari 2020 (exacte datum en locatie volgt later).

Tussenstanden
Tijdens de stemperiode wordt periodiek een tussenstand gepubliceerd op deze website. 

Contact opnemen?
Heeft u vragen of iets interessants te melden met betrekking tot de verkiezing? Neem dan contact met ons op.  Volg ook het Twitter- en Facebookaccount van de verkiezing.
 

Zowel voor de publieksprijs als voor de juryprijs gelden er enkele spelregels:
Spelregels 

1.     De onderneming heeft een vestiging binnen de gemeentegrenzen van Hilversum;

2.     De onderneming moet zijn bestaan bewezen hebben en is daarom minimaal drie jaar oud, de oprichtingsdatum van de onderneming zoals vermeld in het Handelsregister van de KvK is daarvoor leidend;

3.     De onderneming is juridisch een onderneming (waarbij iedere ondernemingsvorm is toegestaan);

4.     De activiteiten en geschiedenis van de onderneming moeten zich verenigen met de betamelijk normen en waarden van het maatschappelijk- en economisch verkeer. Dit ter beoordeling van de organisatie.

5.     Uitsluitend voor de publieksprijs geldt dat de onderneming de afgelopen 2 jaar geen finale kandidaat (top 3 genomineerden) mag zijn geweest voor de verkiezing van Onderneming van het Jaar.

·         Het is tevens verboden -op straffe van uitsluiting- om tegenprestaties, in welke vorm dan ook, aan te bieden of te leveren voor het verkrijgen van stemmen. Ludieke acties zonder noemenswaardige economische waarde zijn toegestaan, maar bijvoorbeeld het geven van kortingen, het verloten van prijzen en/of geven van presentjes in ruil voor stemmen zal tot uitsluiting leiden. Dit ter beoordeling van de organisatie.

·         Ook het (technisch) manipuleren van het stemproces en/of op oneigenlijke wijze beïnvloeden van stemgedrag kan worden bestraft met uitsluiting.

NB. De organisatie heeft ten alle tijden de bevoegdheid om op haar moverende gronden een onderneming uit te sluiten, mits daar een gedegen en redelijke grondslag voor is.

Deze verkiezing  is powered by Vote Company,

Dé specialist in het organiseren van verkiezingen.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details